bzzt_for_business.png
 

Åk podtaxi på arbetstid! (Och låt företaget betala.)

Att åka podtaxi på arbetstid är precis lika smidigt, billigt och miljövänligt som att åka privat. Du bokar i appen och åker dit du vill (inom vår zon då alltså).

Fast istället för att betalningen dras från ditt kort, hamnar den på en faktura som skickas till företagets ekonomiavdelning i slutet av månaden. Toppen, eller hur?

 
 
 
eko_reko_3.png

Inga utsläpp och förare med kollektivavtal. För bara 4 öre per meter. (Bzzt är det enda taxiföretaget i hela världen som får använda den här symbolen.)

bra_miljöval_large_comment.png
 
 

Bara 4 öre/meter!

Priset är detsamma som för privatkunder. (Eller egentligen ännu lägre, eftersom företag får lyfta momsen.) Inga fasta kostnader eller andra skumma avgifter tillkommer.

 
 

Miljörapport på köpet!

Alla företag som betalar med faktura och har rest minst tio gånger under den senaste månaden får en miljörapport. Ni kan enkelt se hur lite ert podtaxiresande har kostat miljön, jämfört med om ni skulle åka fossiltaxi eller ta egna bilar. (Dessutom ser ni lika tydligt hur mycket pengar ni har sparat.)

Samma konto i jobbet som privat!

Det går finfint att använda samma användarkonto både till privata resor och i jobbet. Lägg bara till de betalningsalternativ du vill använda (privata betalkort, företagskort och/eller faktura) i appen. Sedan väljer du det betalsätt som passar för varje resa. Busenkelt!

Säkra och (ganska) sköna fordon!

Podarna är klassade som EU-moppar och har plats för två passagerare (och pyttelite bagage). För säkerhets skull är de krocktestade och utrustade med trepunktsbälten. Alla våra förare har körkort och de har finslipat sina körkunskaper både på torr asfalt och halkbanor. 

När vädret är dåligt sätter vi på dörrar som håller rusket ute. Och på vintern kör vi dessutom med vinterdäck och kupévärmare.

För allas trygghet har vi en jättebra taxiförsäkring, som täcker både människor och bagage.