Vi vet, det är ingen fängslande läsning. Men vi måste ha med dem på hemsidan (det har en jurist sagt).

 

1. Standardresa.

1.1 Du ska befinna dig vid upphämtningsplatsen vid den tid Bzzt angivit för upphämtning. Om du blir försenad så väntar vi 5 minuter efter ankomst. 

1.2 Du ska använda säkerhetsbältet, inte hålla ut något utanför fordonet eller kasta ut något. Minsta längd på passagerare är 135 cm (för att bilbälte ska ha rätt funktion enligt Transportstyrelsen).

1.3 Innan resans start ska du berätta för föraren din destination och om du har en speciell önskad körväg. Om du vill får du en uppskattad kostnad för resan.

1.4 Vårt pris anges tydligt i fordonet. För tillfället är det 3 öre per meter (inklusive moms) .

1.5 När du är framme vid din destination betalas resan automatiskt med det betalkort du angivit i appen. Om du inte bokat via appen så ska du betala resan med ett godkänt betalkort (finns listade i fordonet) enligt instruktioner från föraren. Bzzt hanterar inte kontanter.

1.6 Vi mailar ett kvitto, direkt till den mailadress du angivit i appen.

1.7 Under resan är du som resenär och ditt bagage försäkrat via Länsförsäkringar.

 

2. Tillgänglighet.

2.1 Bzzt finns tillgängligt för körningar under de tider som anges på bzzt.se.

 

3. Hantering av personuppgifter (PUL).

3.1 Bzzt AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar i samband med att du beställer en resa. Personuppgifterna behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Bzzt använder dina personuppgifter för att utföra din beställning och ge dig så god service som möjligt. Dina uppgifter lämnas inte ut till någon annan.

3.2 Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Om uppgifterna är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att begära att de rättas. Kontakta Bzzt på info@bzzt.se.

3.3. Bzzt sparar inte dina kortuppgifter. Alla betalningar hanteras av iZettle (fysiska kortbetalningar) eller Stripe (kortbetalningar i appen). 

www.izettle.com/se 

www.stripe.com/se

 

4. Övrigt.

4.1 Om du har synpunkter eller frågor om Bzzt, kontakta oss på info@bzzt.se.

4.2 Aktuella villkor finns alltid på bzzt.se.

 

Så där, det var allt! Inte så farligt ändå va?